Konferenca komunala

Osrednji sistemski del


dr. Janko Kramžar, predsednik ZKG
 

dr. Janez Potočnik, evropski komisar za okolje
 

mag. Branko Kidrič, župan občine Rogaška slatina
 

mag. Samo Hribar Milič, predsednik in generalni direktor GZS
 

Jure Leben, državni sekretar MOP
 

dr. Ivan Eržen, Svet za trajnostni razvoj in varstvo okolja
 

Tjaša Ficko, Mestna občina Ljubljana
 

dr. Adriana Rejc Buhovac, UL Ekonomska fakulteta
 

Vida Ogorelec, UMANOTERA
 

Mojca Pinterič, Nizozemska ambasada
 

Vanya Veras, Municipal Waste Europe

 

OKROGLA MIZA
Udeleženci: dr. Boštjan Petelinc, MOP, Leo Kremžar, Skupnost občin Slovenije, Vida Ogorelec, Umanotera, Janko Kramžar, ZKG, Matjaž Belca, Riko, Tomislav Ćurko, Združenje komunalnega gospodarstva Hrvaška

Spoštovani!

Ustrezen komunalni standard je ogledalo vsake družbe, je temelj za družbeni in gospodarski razvoj ter pogoj za doseganje primernega življenjskega standarda. Pomembnosti komunalnih dejavnostih za razvoj družbe in kakovosti življenja prebivalcev zato ni mogoče prezreti. Temu bo namenjena tudi letošnja konferenca z osrednjo temo Vpliv razvoja komunalnih dejavnosti na sodobno družbo.

Na konferenci bomo z različnih zornih kotov osvetlili vlogo in pomen komunalnih dejavnosti, izpostavili, kakšna je prava vrednost komunalnih storitev ter proučili, ali razvojne možnosti komunale zagotavljajo reševanje izzivov sodobne družbe.

Tudi tokrat pripravljamo zanimiv in tematsko aktualen program, ki vam ga bomo kmalu predstavili. Vas pa že danes vabimo, da si rezervirate čas ter se nam pridružite v Podčetrtku 19. in 20. septembra.

 

                                                       Zbornica komunalnega gospodarstva


Veliko zgodovinskih dogodkov in obiskov kaže na to, da je Zdravilišče Rogaška Slatina znano kot mondeno središče in da s svojo 400 letno tradicijo velja za eno najbolj znanih srednjeevropskih zdravilišč. Že pred stoletji so v te kraje zahajali imenitni gostje, ki so tukaj našli edinstveno »čudežno vodo« o kateri glas se je razširil po vsem svetu. "Poglejte, to lepoto rajsko. Malo je takih v mojem cesarstvu", so bile besede avstro-ogrskega cesarja Franca Jožefa, ko se je ustavil na Halerjevem hribu in si ponosno razgledoval okoliške kraje.

Udeleženci konference lahko v Grand hotelu Sava koristite hotelske storitve po posebnih cenah:

Cene vključujejo:

  • namestitev v superior/ lux sobah - nočitev z zajtrkom
  • neomejeno kopanje v bazenih Lotus Term
  • prost vstop v savne
  • uporabo kopalnega plašča ter kopalne brisače
  • prost vstop v fitness
  • steklenico zdravilne mineralne vode v sobi
  • bogat animacijski program

Rezervacije se sprejemajo na elektronskem naslovu info@hotel-sava-rogaska.si in na telefonski številki 03 811 4000. Pri rezervaciji se sklicujte na Problemsko konferenco komunalnega gospodarstva.